Blogin takana

Tätä blogia kirjoittaa Virpi, matkailulle sydämensä menettänyt nainen Etelä-Pohjanmaalta. Blogia olen enemmän ja vähemmän aktiivisesti kirjoitellut vuodesta 2014. Viimeiset viisi vuotta blogi on löytynyt Rantapallosta nimellä Hätälasku matkablogi.

Mielessäni on pitkään kytenyt ajatus uudistaa blogi ja hypätä jonnekin ”omalle alustalle” pois Rantapallosta, jolloin pystyn paljon enemmän vaikuttamaan blogin ulkoasuun. Jokin aika sitten vahva etiäinen sanoi minulle, että juuri nyt on aika aloittaa blogin muutostyö ja niin sen todentotta oli, sillä alle kuukausi siitä, kun aloin tätä uutta blogia kuroa kasaan, tuli Rantapallosta tieto, että se lopettaa blogialustansa. Eli muutoksen aika olisi tullut joka tapauksessa.

49213314751_acf996d55f_o-01

Vanhan blogin artikkeleista tänne siirtyy vain osa, sillä ne ovat useita vuosia sitten kirjoitettuja ja sellainen ns. ajankohtainen tieto niissä on ehkä jo vanhentunutta. Ne artikkelit, jotka haluan tuoda mukanani tänne uuteen, päivittyvät tänne muokattuina, tavallaan uusina teksteinä, mutta tämän päivän näkökulmasta kirjoitettuina. Eli ne tulevat enempi olemaan sellaisia ”matkamuistoja”.

Siinä hiukan blogin historiaa. Pitäisikö sanoa pari sanaa myös itse bloggaajasta? Blogi muuttuu, mutta sen kirjoittaja on pysynyt suurelta osin ennallaan. Mitä nyt pari ryppyä ja harmaata hiusta on voinut matkan varrella tulla lisää. Edelleen rakastan matkustamista. Tämä ei varmasti yllättänyt. Lämpimät kohteet, rantalomat, patikkapolut ja pienet idylliset kylät vievät sydämeni mennen tullen. Olen aika perinteinen turisti, joka suosii tyypillisiä matkakohteita. Vaikka pidän rantalomista, en tokikaan makaa lomallani viikkoa rannalla. Minä haluan lähteä liikkeelle. Kävellä kaupunkien mukulakivikadut päästä päähän, eksyä pieniin kyliin, poiketa polulta ja löytää jotain uutta. Kamera kulkee kaikilla matkoillani aina mukanani. Ja kuvat löytävät tiensä tänne blogin matkakertomuksiin.

Toivotan kaikki vanhat ja uudet lukijat tervetulleeksi Virpin Maailma matkablogiin lukemaan tarinoita kotimaasta ja kauempaa.

Yhteystiedot: virpisiekkinen@gmail.com

Sosiaalinen media: Instagram ja Facebook

IMG_2826
Bloggaaja itse pariisilaisessa katukahvilassa. Vuosi on 2013.

2 thoughts on “Blogin takana

Jätä kommentti